Lena Kristina Tuulse

 
 
 

Kära medskapare på livets väg


Låt oss inte nedslås av världens mörker

Du och jag har en utmaning i våra liv att stadigt och uthålligt gå i riktning mot den värld vi önskar att skapa och leva i. Vi förändras och påverkas med varje steg vi tar, utifrån våra tankar och känslor som också styr hur vi handlar. Låt oss stärka de goda historierna. Alla behövs i dessa förändringens tider. Låt våra starka händer och kännande hjärtan vara det som världen behöver.

Det låter så stort - att vara det världen behöver. Din värld, min värld det är vad vi kan påverka. Där kan vi skingra i mörkret, lyssna, dela med oss och vända ansiktet mot ljuset precis som blommorna. Släpp in glödjen  denna våren, kärleken och tacksamheten på nytt coh på nytt, varje dag, varje stund. Känn blomman i ditt bröst! Och kom gärna och vattna din blomma på någon av mina kurser.


Om mig:

Jag är utbildad psykolog och gymnastikdirektör och har vidareutbildat mig i livgivande kunskaper under hela mitt liv. Just nu arbetar jag som föreläsare, författare, konsult och coach för både enskilda och företag. Jag tillhör vår tids pionjärer inom personlig utveckling, Frigörande andning och hälsa. Mina transformerande kurser och föreläsningar har brutit ny mark för skapandet av en hälsosam och framgångsrik livsstil. Som yogalärare har mera glädje och styrka förts till kroppen och jag rekommenderar varmt min och Sam Weinsteins Bali Yoga Retreat till hösten. Många av samtidens stora tänkare och inspiratörer har varit mina lärare. Därför ingår jag t ex i Anthony Robbins ledarskapsteam. Min passion är att inspirera mina medmänniskor till mer glädje, sann kunskap och framgång med bästa hälsan.